Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

31 januari 2010
12:00

Rimbo IF

Referat: Enköpings SK C1 - Rimbo IF

Skillnaden mellan ”lägstanivån” och ”högstanivån” var alldeles för stor hos ESK:s C1-lag när man förlorade hemmamatchen mot Rimbo med 3-5.

ESK kunde ta ledningen i den första perioden och var stundtals det klart bästa laget i den perioden. ”Högstanivån” var här riktigt bra och förutom läckra passningar bjöd man också på långa perioder med tryck i anfallsszonen (bra, det är vi inbte så vana med!).

Men tyvärr var ”lägstanivån” alledeles för låg den här dagen och gästande Rimbo tillätas gå till periodvilan med en 2-3 ledning sedan man utnyttjat en del misstag från ESK:arnas sida.

Tyvärr blev den andra perioden inte lika bra från ESK:s sida. Vissa stunder kom man upp i ”högstanivån” men dipparna ner i ”lägstanivån” var desto flera i den här perioden och det utnyttjade Rimbo.

Trots att ESK reducerade till 3-4 och då skapade lite spänning i matchen, så kunde Rimbo till slut åka hem med seger 3-5.

ESK skapade massor med chanser men hade svårt att få in pucken över mållinjen. Hade hälften av de bästa chanserna istället varit mål, ja då hade man vunnit matchen. Likaså hade resultatet varit bättre om man hade haft en högre ”lägstanivå” sett över hela matchen.

Coachernas val av matchens ESK-kämpe var Jesper Synnerlöv och Jonathan Berggren. Båda två skapade massor av målchanser. Men förutom Jespers 1-0 mål hade man inte riktigt marginalerna på sin sida.

ESK- Rimbo 3-5 (2-3, 1-2) Skott 25-35 (12-14, 13-21)